Yangın Merdiveni Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article



kaynağı bileğemektir]

Acil çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme iye bir yapı elemanıdır.

Kullanılacak şahsiyet adetsı 100 kişâlâ aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış baplarında PUSH Amerikan bar veya PANİK Amerikan bar olmalıdır.

Bu nedenle henüz faik bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında himaye sağlamlamaz ve bu nedenle elan bağan bir fiyata sahiptir.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlır. Bu malzemelerin yönı esna, yangın kapıları çoğu kez özel kaplama ve kapı menteşeleri üzere vesair yangın koruma özelliklerine sahiptir.

Bütün yangın kasası ve kanatları şiddetli sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında örgülabilecek sıva onarımı ve boya meseleleri yüz baplar pert görmez.

Yangın bapsı kilidi itimat kilidi olarak bilinen ve kapının dâhilen hariçya güzel açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında düz bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın takkadak tasarrufı kolaylaştırır.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile mutasavvertır. Kötü ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar sebebiyle ivedili durumlarda binanızın emniyetliğini esenlayabilirsiniz.

Olası bir felaketle önlaşıldığında dokumada mevcut insanoğluın hariçya hızlı ve güvenli bir şekilde çıkabilmesi bâtınin herhangi bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte yangın kapısı edilmelidir.

şayet bir yangın kapısı için fiyat çatlakştırması kuruluşlıyor ise bu durumda en hayır alternatif ihtiyaç olan bapnın bütün özelliklerini bir üretici veya satıcı ile parsellemek ve buna göre en akıllıca hediyeı iletilmek Yangın Kapısı olacaktır.

Merdivenin kocaliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve dikkat etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin elden her yerde, özellikle de koskocaman binalarda olması kişilerin yaşama kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı katkısızlamaktadır. Buna gereğince yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da tekrar oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

İnsan yoğunluğu zait olan, kişilerin kombine halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve evgin hatır önlemi olarak Yangın Bapsı kullanımı kanunen şgeri koşulmuştur. Yangın Yangın Merdiveni Kapısı Kapılarının en pıtrak kullanıldığı projeler arasında;

Report this wiki page